" Herkes Yasa Önünde Eşittir ve Ayrım Gözetilmeksizin Yasanın Korunmasından Eşit Olarak Yararlanma Hakkına Sahiptir... "

Haberler

Alparslan TÜRKEŞ ’i Uçmak’a Varışının 25.Yıldönümünde Saygı,Minnet ve Rahmetle Anıyoruz.

shadow

 “Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır.

 

Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır.

 

Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.” 

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

 

 

32 Yıllık Siyasi hayatında Ulu Önder ATATÜRK’ ün işaret ettiği yoldan yürüyerek ve Türk Birliği inancından sapmayarak, Anayasamızda belirtildiği gibi demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesine de sadık kalarak Türk Dünyası ile kültürel ve siyasal ilişkilerin sıcak tutulması konusunda ülkesine ve Türk Milletine büyük hizmetler yaparak 4 Nisan 1997 tarihinde Ankara’da sonsuzluğa göç eden Asker,Siyasetçi ve Devlet Adamı Alparslan TÜRKEŞ’ i  Uçmak’a varışının 25.Yıldönümünde Saygı,Minnet ve Rahmetle Anıyoruz.

Ruhu Şad Olsun.

TÜRK DÜNYASI İNSAN HAKLARI DERNEĞİ

                GENEL MERKEZİ